maanantai 23. huhtikuuta 2012

33 I HEVOSMESSUILLA JA MEIDÄN HISTORIAN ENSIMMÄISET KISAT!


Tein tällaisen avaimenperän ilmaiseks
Huhhuh, mikä viikonloppu! :) Aloitan tämän "saarnan" hevosmessuilla, joihin mentiin lauantaina Pinkin kanssa. Messuista en paljoa kerro tekstinä, koska me tehtiin sieltä suht. pitkä videopostaus ;)










Ostokset:


Shamppoo (n. 7 euroa) Haava spray (7 euroa)
Naruriimu (30 euroa)
Magic brush harjoja (10 euroa)
Riimunnaru (7 euroa)
Tein siis tänävuonna edellisten hevosmessujenkin ostokset, koska ikinä muulloin en ole ostanut mitään (paitsi yhden kortin, johon sitten pyysin Tallitähdet-ohjelman voittajan nimmarin) :) Enempää en messuista kerro, mutta näette videopostauksesta sitäkin enemmän ;) katsokaa koko näytöllä! :)



Tänään lähdettiin kisoihin 07.15 ihanassa aurinkoisessa säässä. Lastaus meni hyvin, eikä mitään tavaroita onneksi unohtunut kotiin, mutta ne uudet kuljetussuojat olivat Immylle liian pienet! Joten otettiin vanhat suojat käyttöön. Matka kesti puolitoista tuntia ja meidät opasti perille äidin kaveri, koska ei oltu käyty Kuumassa ennen.

Perillä otettiin poni pois traikusta ja kävelyteltiin sitä pitkin poikin talliympäristössä. Immy käyttäytyi hyvin eikä häslännyt mitään omaansa. Samalla kun tutustuttiin paikkoihin, käytiin matkanvarrella ilmoittautumassa vanhassa tallissa. Samalla ilmoittautumisen yhteydessä korjattiin Immyn nimi oikein, sillä se oli merkitty väärin.



Kun oltiin ilmoittauduttu ja tutustuttu vähän paikkoihin, alettiin varustaa Immyä. Satula selkään, kuolaimet suukkuun, bootsit jalkaan ja ei muuta kuin kentälle lämppäämään! :) Kati tuli äitinsä kanssa katsomaan ja vähän opastamaan lämmittelyyn ja tietty iskä ja äitini kaverikin oli katsomassa. Kentällä oli meidän lisäksi yksi ratsukko. Immy tuntui heti tosi kivalta eli se kuunteli älyhyvin ja oli taas yritteliäs, niinkuin aina. Lämmittelyn lopussa Immy pelästyi jotakin kolahdusta ja hypähti vähän sivulle. Itseltäni lähti toisesta kädestä ohja. :D Muuta ihmeitä ei lämmittelyssä tapahtunut.

Sitten olikin suorituksen aika! Suoritus ei jännittänyt yhtään niinkuin ei ole ikinä jäntskännytkään, ehken vain osaa jännittää :D Tuntui vain, kun olisi mennyt baanalle tunnille.

Suorituksesta vähän lisää... Immy oli tosi hyvin kuulolla! Hidastöltti oli tosi mukava, mutta olisi saanut olla vähän vieläkin hitaampi! :) Lisäykset olivat selkeät, mutta katsomon suoran puolessavälissä nousi joka kerta laukka, joka on kyllä ymmärrettävää kun ei olla talvella päästy harjottelemaan yhtään töltin lisäyksiä. Suoritukseen olen tosi tyytyväinen! Olihan se meidän ensimmäinen kisa suoritus ja itselläni ekat kisat baanalla. :)


Kun oltiin päähetkestä suoriuduttu vietiin Immy koppiin syömään heinää. Sitten mentiin katselemaan kisoja ja vähän väliä käytiin tarjoamassa Immylle vettä ja muutenkin tarkastamassa miten traikussa voidaan. Immy ei juonut vieraassa paikassa yhtään, joka on useilla hevosilla "vaivana".

Kisojen puolivälisää oli helppojen luokkien ja töltti luokkien palkintojen jako. Titididii... matkaan lähti sinivalko ruusuke ja sinisen sävyinen pyyhe! Olen siis niiiiin tyytyväinen Immyyn että... !!! :)

Melkein heti palkintojenjaon jälkeen lähdettiin kotia kohti, sillä ei viitsitty seisottaa Immyä kauempaa kopissa. Kotona Immyn jalat tutisivat niin vähän ettei sitä meinannut huomata. Talutin meidän pienen maastolenkin ja päästin Immyn tarhaan jaloittelemaan.

Mun ainainen voittaja! <3

Kertokaapas kaikki mitä mieltä olitte tästä postauksesta! :) Tehtäiskö Pinkin kanssa lisää videopostauksia?
Illalla ilmoittauduttiin uusiin kisoihin jotka ovat viikonpäästä (katsokaa paremmin uudesta välilehdestä!)

Postaus on tehty sunnuntaina ja julkaisin vasta tänään eli tiistaina! Kisa suoritus video tulee kyllä kunhan ehdin! (:

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Onnea ! :)

Ancu kirjoitti...

oi kiitti Emmi! :)