sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

55 I 40 LUKIJAA!


Ohhoh! Teitähän on jo neljäkymmentä, olette aivan mahtavia! :) Tässä samalla, kun aloin kehua teitä niin voisin kertoa teille teidän lukijoiden hyviä puolia :)

Suurin osa teistä on aktiivisia, eli laittelette kommenttia postauksiin, painatte postauksien alta oliko postaus mahtava, hyvä vai huono. Te kaikki olette mukavia ja kaikki kommentit ovat olleet positiivisia, vaikka kyllä negatiivinenkin palaute on tervetullutta, sillä niiden kautta pystyn hyvin parantelemaan blogia sellaiseksi kun te haluatte. Silti haluan myös, että blogi tuntuu omalta. Mutta en minäkään mikään muuri ole joka kestää kaikenmaailman negatiiviset kommentit!

Olen saanut postaus ideaakin, sekä apua ratsastuksen kanssa, joka on todella mahtavaa! Teidän 40 lukijan kunniaksi tein videopostauksen, jossa pääsette pienelle tallikierrokselle. Tervettuloa katsomaan, miltä Immyn koti oikein näyttää! :)


3 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Jes :D Onneks teit ton (;
Mutta niin, onko teillä mitään maastoja, vai pyörittekö aina tuossa kentällä?
Onko Immyllä siis ketään kaveria nyt, vai onko se yksin? Pääseekös se laitsalle vai onko se vaan tuossa tarhassa?:D Joo, nää mun kysymykset taas >.<

Iitu kirjoitti...

Kiva toi tallin esittely. Ois voinut olla esittely viel vaik siitä teidän radasta ja vaik myös viel osit voinut näyttää varustehuoneen :)

Ancu kirjoitti...

Merika - Maastoja on pari ja olen tekemässä niistä kyllä erikoispostausta ;) Nyt Immy on valitettavasti yksin, mutta sille piti tulla kaveri, mutta siitä kaverista ei ole kuulunut mitään. Immyn laitumen ja tammavarsojen laitumen välissä on lanka, joten siinä saa vähän kavereita. Tiedetään kyllä että laumassa olisi parempi! Katsotaan nyt jos laitettaisiin Immy meidän loman ajaksi tammavarsojen kanssa samaan laitumeen :) Ja Immy pääsee kyllä laitumelle, päivisin, mutta yöksi ollaan otettu sisään, koska yötäpäivää laiduntamista seuraisi maailman lihavin poni ;)

Iitu - Mulla oli tarkoitus tehdä vain tallin esittely, mutta näytin vähän ympäristöä. En ainakaan vielä halua esitellä hirveästi pihapiiriä, sillä kuitenkin tämä paikka on kotini. :) oho, joo varuste huone olisi pitänyt esitellä. Jospa teen sitten siitä erikseen videon ;) Ja ylempänä kerroin, että olen ehkä tekemässä myös videopostausta maastoistamme.