tiistai 13. marraskuuta 2012

124 I ELÄMÄNI YKSISARVISET ♥ + TÄMÄ PÄIVÄ

Nyt tulisi tällainen erikoispostaus, jossa kerron kaikki tärkeimmät lempihevoseni mitä minulla on ollut elämäni aikana. Useat kuvat ovat laadultaan superhuonoja (otettu videosta tai valokuvista) Mutta toivottavasti kelpaa! :)

Andey frá Súluhólti "Andey" oli ensimmäinen lempihevoseni. Aloitin ratsastuken Alfur-tallilla ja Andey oli muistaakseni ensimmäisiä hevosia joilla ratsastin. Paljoa Andeystä en enää muista, mutta muisitini mukaan se oli rauhallinen ja ainakin kaunis tamma! :) Moneen kertaan en sillä ehtinyt ratsastaa, vaikka kyllähä minä siihen nopeasti kiinnyin! Muistaisin että Andey sitten myytiin enkä ole sitä enää nähnyt. Kuviakaan en siitä löydä edes netistä, joten tämä jää nyt valitettavasti kuvattomaksi.

Fía frá Langárfossi "Fía" oli myös Alfurilla asusteleva heponen. Se oli keskireipas ja todella kiltti. En ehtinyt ratsastaa Fíalla montaa kertaa kunnes se jäi varsomislomalle. Odotin innolla millainen sen varsasta tulisi, mutta... Sitten kuulin että varsaoli kuollut, sekä myös Fía. Oli kyllä rankka kuulla tuollaisena naperona, että lempihevonen on kuollut. :( Kuitenkin tuon yli selvittiin ja jatkoin tietty ratsastusta! :)

Fía


Milla f. Kjarnholtum II "Milla" ei ollut lempparini, mutta yksi mieleen painuvimmista Alfurin hevosista! Tuolla pikku tammalla ratsastin jonkun aikaa todella usein ja kolmeen kertaan se vei minua kentän päästä toiseen päähän rodeo laukkaa. Koskaan en kuitenkaan tippunut. Ensimmäiset kisanikin kisasin tuolla pukkiponilla. :D Kisat oliva Alfurin tallikisat ja sijoitus yllättäen 4/4 ja pisteet muistaakseni 2,5.
Milla


Lára frá Vidivöllum-fremri "Laura" olikin sitten kolmas lempihevoseni ja sekin majaili silloin Alfur-tallilla. Lára oli isokokoinen tamma ja sillä oli tapana painaa kädelle usein. Laura oli keskireipas ja siltä tuli tiputtua ensimmäisen kerran, koska Lauralla oli jalka muistini mukaan hiukan kipeä, niin sen oli "pakko" tipauttaa minut satulasta lumipenkkaan, kentän reunaan. Eihän se minua haitannut. Olihan sillä ollut jalka kipeä. :) Laurakin kuitenkin myytiin...

Lára

Glaður frá Vogsósum II "Gladur" oli Alfurin poneista kaikkein tärkein! Kisasin Gladurin kanssa kahteen kertaan yhden Alfur-tallin tallikisan ja yhden Snöggu cupin, joka järjestettiin Alfur-tallin kentällä. 2009 (?) vuonna sain Gladurin kesäksi hoitohevoseksi. kävin hoitamassa sitä n. kaksi kertaa viikossa tallilla ja se vasta olikin mukavaa. :) Tuo isokokoinen ruuna oli myös keskireipas ja ilmeikäs tapaus. Gladurikin kuitenkin myytiin, mutta toivottavasti tulen vielä tapaamaan tuota ruunaa tulevaisuudessakin! :)

Gladur
Ramona Lenson "Ramona" on ensimmäinen isohevos lempparini. Ramona oli siis lämminverinen ravuri ja asusti tämän hetkisessä kodissani. Ramona oli älyttömän kiltti ja sain talutella sitä pienempänä karsinaan ja ulos tarhaan. (hurja matka ;D ) Joskus harjailin sitä sen tarhassa ja yms. Ramona kuitenkin kuoli vanhuuteen 22.11.2008. Oli hirveää tulla katsomaan iloisin mielin Ramonaa, mutta sitten sitä ei ollutkaan missään. Äiti sitten kertoi sen kuolleen.

Ramona

♥  Tromma frá kirkjuferjuhjáleigu "Tromma" asuikin eri tallilla, Tiinan yksityistallilla. Tromma oli hyvin osaava, keskireipas tukka poni, jolla kävin ratsastamassa kerran viikossa. Kisasin Trommalla yhden Snöggur cupin, jossa sijoituimme jaetulla ensimmäiselle sijalle. Trommakin myytiin ja nyt olen nähnyt siitä kuvia tuttujemme facebook sivulla ja ensimmäisessä junnuvalmennuksessa Immyn kanssa törmättiin Trommaan pitkästä aikaa. :)

Tromma
Brekka




Brekka frá Anabrekku "Brekka" olikin sitten viimeinen lempihevoseni Alfurtallilta. Se oli todella reipas, mutta myös hyvin kiltti. Sen takia varmaankin tykästyin siihen melkein heti. Ratsastin sillä tunneilla usein ja tulihan siihenkin pieneen rautiaaseen tammaan kiinnyttyä, vaikkei oma ollutkaan. Jouduin kuitenkin lopettamaan tunnit Alfurilla, sillä aikaa ei enää ollut, koska Immykin oli muuttanut meille.  Toivon mukaan näen Brekkaa vielä! :)










Ímynd frá Gröf "Immy" on nyt sitten yllättäen tämän hetkinen lempihevonen. Parempia perusteluja tuskin tarvitte? Toivottavasti minun ja Immyn tie nyt jatkuisi pitkään! :)

Tänää ratsastelin Immyllä taas ilman satulaa kentällä. Suurin osa ajasta taivuteltiin volteilla ja kiemuraural. Lopuksi treenailtiin hiukan väistöjä. Immy oli koko ajan herkkä avuille ja rento. Eipä tässä nyt sen pidemmin. heippa:)

8 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Glaður, sama nimi ku meijän issikalla ja ihana nimi tolla Trommalla :DD

Ancu kirjoitti...

aijaa:D niin on ja ulkoakin osaan;) (meinasin saada omaksi niin olihan se pakko silloin opetella;D )

Ida kirjoitti...

Haastoin sut, kysymykset on mun blogis :)

latepallero.blogspot.com

Ancu kirjoitti...

hipheij! jeejee, kiitos todella paljon! Tuon toteustus tulee ensikuussa;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! :) Tuli niin ne vanhat ajat mieleen kun oltiin viel pieniä :D Muistan ihan selvästi sen kun tipuit Lauralta ja ne lukuisat kerrat kun Milla kiikutti sua pitkin kenttää :D T: Iitu ( sori en jaksanu kirjautua :DD )

Ancu kirjoitti...

kiitti! hah, jotenkin tuli myös mun mileen noi tippumiset yms. säädöt:D

Anonyymi kirjoitti...

Mooii!! Brekka on tällä hetkellä tavallaan mun hoitsu ja tuutko sä sinne alsaelan kisoihin?? Jos tuut niin näät Brekan! <3

Ancu kirjoitti...

voi olla että tuun ei olla ihan sata varmoja vielä(: oii ihana kuulla brekankin kuulumisia oon kyllä ilonen sun puolesta kun saat pitää sitä hoitsuna! On se vaan niin ihana tamma! <3